Hovedrengøring og håndværkerrengøring

I forbindelse med hovedrengøring og håndværkerrengøring er grundighed og omhyggelighed to væsentlige nøgleord. Vi kender de rigtige teknikker til at komme helt i bund og samtidig har vi det nødvendige udstyr.
 
Derfor er Rent det helt rigtige valg. I løbet af de sidste mange år har vi arbejdet professionelt og systematisk med hovedrengøring samt håndværkerrengøring blandt andet i forbindelse med flytninger samt renoveringer i huse og lejligheder

Klinisk rengøring til tandlæger og læger

Vi ved at det kræver en speciel systematik og grundighed at gøre rent på klinikker, således at sundheden og sikkerheden for jeres patienter er i top.

Vi har flere års erfaring med klinik-området og har både små og store klinikker som kunder. Derudover råder vi over det rigtige udstyr til netop denne type opgaver.

Derfor er Rent et godt valg af samarbejdspartner for jeres tandlæge- eller lægeklinik, da vi med omhyggelighed og grundighed kan udføre professionel rengøring af klinikken.

Rengøring hos medicinalvirksomheder, biotek og laboratorier

Rengøring hos medicinalfirmaer, biotekfirmaer, GMO-områder og laboratorier er ikke banalt og de særlige regler indenfor rengøring i disse områder kræver ekstra grundighed og omhyggelighed.Derfor er det vigtigt at finde en partner der ved hvad de gør og gør det i den rigtige rækkefølge. Rent råder over både viden og udstyr til at udføre løbende og ekstraordinær rengøring i krævende miljøer og er dermed et godt valg af partner til disse opgaver. Med vores placering i Valby kan vi hurtigt rykke ud til København, Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Skadeservice

Når skaden er sket og man hurtigst muligt skal tilbage til normalen er det vigtigt at have den rigtige partner der hurtigt og effektivt kan få stoppet skaden, få ryddet og rengjort og sat det videre forløb igang. Til denne opgave er Rent et godt valg fordi vi råder over mange forskellige kompetencer både indenfor rengøring og håndværk. 

24 TIMERS DØGNSERVICE

Har du akut brug for hjælp, ring 70 26 06 50

Dygtig og erfarent rengøringspersonale med stor erfaring

Når du vælger at overlade rengøringsarbejdet til os, vil arbejdet blive udført af erfarne og dygtige rengøringsfolk, som sætter en ære i at lave et grundigt og omhyggeligt stykke arbejde - dette er ikke mindst vigtigt når opgaven er udover det sædvanlige.

Konkurrencedygtige priser

Selvom opgaven er ekstraordinær, så skal prisen stadig være rimelig. Prisen på specialrengøring afhænger i høj grad af opgavens omfang og hvilket udstyr der skal bruges, og vi udarbejder naturligvis gerne et skræddersyet tilbud på baggrund af den konkrete opgave.

Ring og få mere at vide

Hvis du har en specialrengøringsopgave så mener vi at vi er de rigtige til at hjælpe dig. To opgaver er aldrig ens, og derfor står vi selvfølgelig altid klar til at give dig et helt gratis og uforpligtende tilbud på din opgave.
 
Kontakt os i dag på tlf. 70 20 14 00 og lad os sammen finde den rigtige løsning for dig.