Grundig rengøring udført af motiverede og dygtige medarbejdere

Rent lægger meget stor vægt på altid at sikre kvaliteten af det udførte arbejde. Du kan derfor altid forvente et solidt og veludført stykke arbejde af høj kvalitet, når du sætter os til at udføre rengøringsarbejdet.
 
Vores team består af dygtige og motiverede medarbejdere, som sætter en ære i at lave grundig rengøring med en fremragende resultat.

Når vi indgår en ny aftale udfører vi altid i koordinering med dig som kunde en udførlig arbejdebeskrivelse, så vi er enige om hvad der skal laves. Efterfølgende har vi en løbende dialog så vi er sikre på at du bliver ved med at være tilfreds. 

Skræddersyede løsninger til både store som små virksomheder

Vi lægger stor vægt på fleksibilitet, så hos os har du mulighed for at få en skræddersyede løsninger indenfor rengøring, som tager afsæt i netop dine konkrete ønsker og behov – og naturligvis indenfor det budget, som der er afsat til opgaven.

Udover rengøring kan vi også tilbyde:

  • Forbrugsartikler - toiletpapir, køkkenrulle, klude, sæbe mv.
  • Dispensere til papir, sæbe, sprit mv.
  • Linnedservice med vask og udskiftning af håndklæder, viskestykker mv.
  • Måtteservice - løbende udskiftning af måtter - en standardmåtter eller med eget logo.

Tryghed og ordentlighed

Vi ved at I som kunde viser os en stor tillid, ved at give os adgang til jeres lokaler, og den honorerer vi ved at være meget omhyggelig i udvælgelsen og uddannelsen af vores medarbejdere til at varetage det ansvar.

Ligeledes er det meget vigtigt for os at vores medarbejdere arbejder under ordnede forhold og vi er derfor medlem af branche- og arbejdsgiverforeningen Danske Service og følger overenskomsten.

Få uforpligtende tilbud på hjælp til rengøring i dag

Er du interesseret i at få et gratis og uforpligtende tilbud på hjælp til rengøring, står vi altid klar til at lave dig et helt gratis og uforpligtende tilbud, som passer til lige nøjagtig dine konkrete ønsker og behov.
 
Vil du gerne vide mere, og ønsker du at få lavet et uforpligtende tilbud, er du altid meget velkommen til at kontakte os telefonisk på 70 20 14 00 for at få mere at vide.